Lindab Képviselők

Termékekhez és projekthez kapcsolódó kérdések esetén területileg illetékes munkatársaink:

Budapest, Pest és Jász-Nagykun-Szolnok megyeKulcsár Viktor

+36 30 433 2064

viktor.kulcsar@lindab.com

Veszprém, Vas, Fejér, Gyõr-Moson-Sopron és Komárom-Esztergom megye

Móricz Gábor

+36 30 708 6462

gabor.moricz@lindab.com

Zala, Somogy, Tolna és Baranya megye
Devecz Tamás

+36 30 433 1603

tamas.devecz@lindab.com

Csongrád, Bács-Kiskun és Békés megyeSzabó Péter

+36 30 954 5114

peter.szabo@lindab.com

Nógrád, Heves, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hajdú-Bihar és Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

Kelemen Kornél

+36 30 708 6463

kornel.kelemen@lindab.com

Ajánlatkészítés

Az ipari és kereskedelmi ágazatban tevékenykedő vállalkozások számára a leggyakrabban igényelt funkció a termelés, gyártás, előállítás és az üzemszerű munkavégzés során használt illetve előállított anyagok (pl. alapanyagok, készáru, eszközök, gépek, stb.) tárolása, raktározása. Mindegyik esetben alapvető követelmény az épületekkel szemben, hogy maximális mértékben biztosítani tudja a kívánt funkció folyamatos, zavartalan működését.

Gyakran merül fel igény nagy belméretek (fesztávok, belmagasság) megvalósítására; nagy súlyú tömegek emelésére, mozgatására (pl. daruzott csarnokok); a közlekedési útvonalak biztosítására (pl. nagy méretű ipari kapuk) az épületen belül – ezért az ilyen jellegű épületek tervezésekor szinte minden esetben a funkció minél gazdaságosabb kiszolgálása a legfontosabb, döntő szempont, az egyéb feltételeket ehhez kell hozzáigazítani.

Ajánlatkészítéshez vagy egyedi kérés esetén kérjük töltse ki az űrlapot!

A nagy méretek miatt általában a tartószerkezet, a vázszerkezet dominál, annak minél optimálisabb kialakítása a teljes csarnoképület gazdaságosságát jelentősen befolyásolja. Az épület építészeti megjelenése ugyanakkor az ipari (gyártó, raktár) csarnokok esetén ritkán meghatározó, a homlokzati megjelenést nyújtó tető- és külső falszerkezeteknél leginkább a minél nagyobb felület gyors lefedése, burkolása a legfőbb igény az építési idő minimalizálása érdekében. A hosszútávú, biztonságos és gazdaságos üzemeltetés érdekében pedig előtérbe kerül a minél jobb hőtechnikai tulajdonság, az energiahatékonyság, a tűzvédelem és a beépített építési anyagok tartóssága, megbízhatósága is.

Tovább

Felmérés

Ha olyan csarnokra van szüksége, amelyben a terményei vagy a feldolgozáshoz szükséges gépei és járművei is kényelmesen elférnek, és ezáltal védve vannak mindenféle időjárási hatástól, akkor válassza a Lindab profi mezőgazdasági csarnokait.

A Lindab svéd acélból készült csarnokai tágasak, és minden esetben méretre és funkcióra vannak optimalizálva! A nagy fesztávok áthidalására alkalmas csarnokok lehetővé teszik a ki- és behajtást. Nem csak a komplett rendszereket építjük fel, de fő szempontunk a biztonság és a hosszú élettartam ezért 20 év garanciát adunk minden Lindab mezőgazdasági csarnokra!

A Lindab
világszerte

Online is
elérhető

Az újítás alapja
a fejlesztés

Partner
a fejlődésben

Ügyfél vélemények

Central European Transport Kft.
Mihalik Róbert

"Az a tény, hogy a szerkezet szerelése csupán három hónapot vett igénybe, megtakarításként köszön vissza."

L&M Fémszerkezetgyártó Kft
Mészáros Sándor

"Nincsenek álmatlan éjszakáim a szállítási gondok, az anyagok megbízhatósága vagy éppen a későbbiekben bekövetkező korróziós problémák miatt."

Bavas Bau Kft.
Bagdán Ákos

"Az eladott áruhoz jelentős hozzáadott érték társul innovációban és szolgáltatásban!"

Ajánlatot kérek

Az ajánlat kérés elküldésével elfogadom az ÁSZF -et.

Képviselőink elérhetősége

Ajánlatot
kérek

Az ajánlat kérés elküldésével elfogadom az ÁSZF -et.

+

Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Részletek
Elfogadom Elutasítom