Systemline – a népszerű csarnokrendszer!

Lindab Systemline csarnokrendszer

A Lindab könnyűszerkezetes csarnokrendszere előnyös tulajdonságai miatt nagy népszerűségnek örvend az építtetők, a tervezők és a kivitelezők körében egyaránt. Kiváló megoldást kínál a legkülönbözőbb célú üzemcsarnokok, szolgáltató és raktárépületek, sportcsarnokok, hűtőházak, mezőgazdasági építmények falszerkezetének gazdaságos és magas minőségű megvalósítására. Az alaptípusokon kívül számtalan variációt kínál a többhajósítás, a közbenső födém elhelyezése, valamint a daruzott kivitel lehetősége.

A rendszer, a csarnokszerkezetek fő alrendszerei az acél főtartószerkezet, a tető- és falburkolati rendszerek valamint az ereszcsatorna-rendszer.

Műszaki előnyök:

  • nagyszilárdságú acél alapanyag – magas teherbírás, nagy fesztávok áthidalása
  • tűzihorganyzott felületvédelem – kiváló korrózióállóság, tartósság
  • újrafelhasználható acél anyagok – környezetbarát termékek
  • burkolati elemek széles profil- és színválasztéka – esztétikus megjelenés, többféle szinten
  • tetőfedő lemeztermékek vízorros illesztése – biztonságos vízzárás, beázásmentes felület
  • könnyű súly – kis teher az alapozásra, alacsony szállítási költség, gyors kivitelezés
  • szerelt, száraz technológia – gyors kivitelezés, rövid megvalósítás – gyorsabb beruházási megtérülés
  • pontos gyártási méretek – kevés helyszíni hulladék
  • komplett rendszer (tartószerkezet, tető- és falburkolat, ereszcsatorna, tetőbiztonság, tartozékok)
  • variálható rendszerelemek – rugalmas, variábilis alkalmazás, egyedi tervezés alapján

Nincs két egyforma csarnok
A tervezést meghatározó, igen összetett feltételrendszerből adódik, hogy nincs két egyforma csarnok. A Lindab Systemline az előregyártottság igen magas fokát tudja nyújtani a megrendelőinek. Nem modulokban, nem típustervekben gondolkodunk. A tartószerkezeteket, a tető- és falburkolatokat, valamint a kiegészítő elemeket illetően formákban, méretekben, funkcióban, teherbírásban és színekben olyan gazdag termékpalettát alakítottunk ki, amely biztosítja, hogy az adott csarnoképület megfeleljen az egyedi elvárásoknak, és a sokrétű műszaki követelmény-rendszernek, továbbá a vízelvezetési, hő- és hangszigetelési, párazárási, légzárási, akusztikai, tűzvédelemi és teherbírási paramétereknek egyaránt.
Cégünk a - szerkezeti elemeken túl - az oldalfalak borítására trapézlemezes és falkazettás falburkolati elemeket gyárt, a tető fedéséhez pedig trapézlemezes, cserepeslemezes, korcolt síklemezes és szendvicspaneles megoldásokat kínál.

A termékeinkre – bevonattól függően – 15, 20 és 30 év garanciát vállalunk, azok élettartama a környezeti hatásoktól függően 50-100 év.

Két speciális funkcionális terület a Lindab Systemline csarnokrendszer alkalmazására
A gazdaságosságon és a legkülönbözőbb funkcionális vonatkozásokon túl ezeknek az épületeknek számos szigorú előírásnak kell megfelelniük: építészeti, tartószerkezeti, tűzvédelmi, egészségügyi, technológiai (pl. állattartási, terménytárolási), környezet- és állatvédelmi rendeletek, szabályok sora szabja meg építésük és működtetésük módjait. A Lindab által kínált könnyűszerkezetes termékek és épületek, csarnokok kiváló megoldást jelentenek új beruházás és felújítás esetén egyaránt, maximálisan megfelelve a fenti követelményeknek és elvárásoknak.

Új Lindab szolgáltatások a csarnoképítéshez
Az országszerte megtekinthető számos referenciamunkán túl, az építtetők döntését megkönnyítik az elkészített Lindab mintacsarnokok. Tornacsarnokok esetében az iskolai testnevelés órákhoz szükséges méreteket rögzítő szabvány szerinti három modellépület készült el, a mezőgazdasági épületek esetében pedig a konkrét funkciókra megtervezetten gabonatároló, fedett nyitott szín, sertéshizlaló és lovarda. Mindegyik mintacsarnokhoz engedélyezési szintű építészeti tervrajzok és látványtervek állnak rendelkezésre, amely egyrészt ötletébresztőként szolgál az építtető, beruházó számára, másrészt a tervezők munkájához is nagyon hasznos kiindulást, szakmai támogatást nyújt.

Letölthető katalógusok:
Ipari csarnokok
Mezőgazdasági csarnokok
Sportcsarnokok
Systemline csarnok referenciák

Vissza

A Lindab
világszerte

Online is
elérhető

Az újítás alapja
a fejlesztés

Partner
a fejlődésben

Lindab Expertek

Polgár Dávid
Fejlesztési vezető
david.polgar@lindab.com
+36 30 248 2391

Central European Transport Kft.
Mihalik Róbert

"Az a tény, hogy a szerkezet szerelése csupán három hónapot vett igénybe, megtakarításként köszön vissza."

L&M Fémszerkezetgyártó Kft
Mészáros Sándor

"Nincsenek álmatlan éjszakáim a szállítási gondok, az anyagok megbízhatósága vagy éppen a későbbiekben bekövetkező korróziós problémák miatt."

Bavas Bau Kft.
Bagdán Ákos

"Az eladott áruhoz jelentős hozzáadott érték társul innovációban és szolgáltatásban!"

Ajánlatot kérek

Az adatok kitöltése után, kérjük kattintson az ELKÜLD gombra. Ezután egy automatikus e-mailt küldünk Önnek, amiben a megjelölt linkre kattintva átirányítjuk egy részletes ajánlatkérő oldalra.

Az ajánlat kérés elküldésével elfogadom az ÁSZF

Képviselőink elérhetősége

Ajánlatot
kérek

Az ajánlat kérés elküldésével elfogadom az ÁSZF -et.

Az adatok kitöltése után, kérjük kattintson az ELKÜLD gombra. Ezután egy automatikus e-mailt küldünk Önnek, amiben a megjelölt linkre kattintva átirányítjuk egy részletes ajánlatkérő oldalra.

+

Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Részletek
Elfogadom Elutasítom