Lindab Képviselők

Termékekhez és projekthez kapcsolódó kérdések esetén területileg illetékes munkatársaink:

Budapest, Pest és Jász-Nagykun-Szolnok megyeKulcsár Viktor

+36 30 433 2064

viktor.kulcsar@lindab.com

Veszprém, Vas, Fejér, Gyõr-Moson-Sopron és Komárom-Esztergom megye

Móricz Gábor

+36 30 708 6462

gabor.moricz@lindab.com

Zala, Somogy, Tolna és Baranya megye
Devecz Tamás

+36 30 433 1603

tamas.devecz@lindab.com

Csongrád, Bács-Kiskun és Békés megyeSzabó Péter

+36 30 954 5114

peter.szabo@lindab.com

Nógrád, Heves, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hajdú-Bihar és Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

Pecsenye Gábor

+36 20 507 4846

gabor.pecsenye@lindab.com

Ajánlatkészítés

Az ipari és kereskedelmi ágazatban tevékenykedő vállalkozások számára a leggyakrabban igényelt funkció a termelés, gyártás, előállítás és az üzemszerű munkavégzés során használt illetve előállított anyagok (pl. alapanyagok, készáru, eszközök, gépek, stb.) tárolása, raktározása. Mindegyik esetben alapvető követelmény az épületekkel szemben, hogy maximális mértékben biztosítani tudja a kívánt funkció folyamatos, zavartalan működését.

Gyakran merül fel igény nagy belméretek (fesztávok, belmagasság) megvalósítására; nagy súlyú tömegek emelésére, mozgatására (pl. daruzott csarnokok); a közlekedési útvonalak biztosítására (pl. nagy méretű ipari kapuk) az épületen belül – ezért az ilyen jellegű épületek tervezésekor szinte minden esetben a funkció minél gazdaságosabb kiszolgálása a legfontosabb, döntő szempont, az egyéb feltételeket ehhez kell hozzáigazítani.

Ajánlatkészítéshez vagy egyedi kérés esetén kérjük töltse ki az űrlapot!

A nagy méretek miatt általában a tartószerkezet, a vázszerkezet dominál, annak minél optimálisabb kialakítása a teljes csarnoképület gazdaságosságát jelentősen befolyásolja. Az épület építészeti megjelenése ugyanakkor az ipari (gyártó, raktár) csarnokok esetén ritkán meghatározó, a homlokzati megjelenést nyújtó tető- és külső falszerkezeteknél leginkább a minél nagyobb felület gyors lefedése, burkolása a legfőbb igény az építési idő minimalizálása érdekében. A hosszútávú, biztonságos és gazdaságos üzemeltetés érdekében pedig előtérbe kerül a minél jobb hőtechnikai tulajdonság, az energiahatékonyság, a tűzvédelem és a beépített építési anyagok tartóssága, megbízhatósága is.

Tovább

Felmérés

Ha olyan csarnokra van szüksége, amelyben a terményei vagy a feldolgozáshoz szükséges gépei és járművei is kényelmesen elférnek, és ezáltal védve vannak mindenféle időjárási hatástól, akkor válassza a Lindab profi mezőgazdasági csarnokait.

A Lindab svéd acélból készült csarnokai tágasak, és minden esetben méretre és funkcióra vannak optimalizálva! A nagy fesztávok áthidalására alkalmas csarnokok lehetővé teszik a ki- és behajtást. Nem csak a komplett rendszereket építjük fel, de fő szempontunk a biztonság és a hosszú élettartam ezért 20 év garanciát adunk minden Lindab mezőgazdasági csarnokra!

A Lindab
világszerte

Online is
elérhető

Az újítás alapja
a fejlesztés

Partner
a fejlődésben

Lindab Expertek

Polgár Dávid
Fejlesztési vezető
david.polgar@lindab.com
+36 30 248 2391

Central European Transport Kft.
Mihalik Róbert

"Az a tény, hogy a szerkezet szerelése csupán három hónapot vett igénybe, megtakarításként köszön vissza."

L&M Fémszerkezetgyártó Kft
Mészáros Sándor

"Nincsenek álmatlan éjszakáim a szállítási gondok, az anyagok megbízhatósága vagy éppen a későbbiekben bekövetkező korróziós problémák miatt."

Bavas Bau Kft.
Bagdán Ákos

"Az eladott áruhoz jelentős hozzáadott érték társul innovációban és szolgáltatásban!"

Ajánlatot kérek

Az adatok kitöltése után, kérjük kattintson az ELKÜLD gombra. Ezután egy automatikus e-mailt küldünk Önnek, amiben a megjelölt linkre kattintva átirányítjuk egy részletes ajánlatkérő oldalra.

Az ajánlat kérés elküldésével elfogadom az ÁSZF

Képviselőink elérhetősége

Ajánlatot
kérek

Az ajánlat kérés elküldésével elfogadom az ÁSZF -et.

Az adatok kitöltése után, kérjük kattintson az ELKÜLD gombra. Ezután egy automatikus e-mailt küldünk Önnek, amiben a megjelölt linkre kattintva átirányítjuk egy részletes ajánlatkérő oldalra.

+

Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Részletek
Elfogadom Elutasítom